Pàgina principal Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorats
Logo Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)   Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)
Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)

Pàgina principal

La Universitat d'Alacant es va comprometre formalment amb els principis de "La Carta Europea dels Investigadors" i "El Codi de Conducta per a la Contractació d'Investigadors" en 2013. Aquests documents, promulgats per la Comissió Europea en 2005, són la pedra angular que sustenta el continu progrés de les carreres dels investigadors a Europa, ja que els confereixen i asseguren els mateixos drets en qualsevol país de la UE.

Amb l'objectiu de garantir un marc adequat per als investigadors i contribuir a la millora del prestigi i l'atractiu de la carrera d'investigació dins de l'Espai Europeu d'Investigació, la Universitat d'Alacant ha dut a terme amb èxit la fase I del procés HRS4R aconseguint el segell de "Excel·lència en Recursos Humans d'Investigació” i el seu ús per a promoure un entorn laboral estimulant i favorable per als seus investigadors i garantint l'existència de procediments justos i transparents per a la contractació i l'avaluació d'investigadors en la nostra Institució.

Actualment la UA es troba immersa en la fase II (amb una duració de 24 mesos que finalitzarà al maig 2022) implementant les activitats enumerades en el pla d'acció. Aquesta fase culminarà amb l'enviament de l'informe intermedi per a la seua avaluació en termes de progrés i de qualitat.

Per a obtenir més informació sobre el procés, per favor, consulteu:

 


 

 Contacte: hrs4r@ua.es