Pàgina principal Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Vicerectorats
Logo Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)   Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)
Estratègia de Recursos Humans per a Investigadors (HRS4R)

Pàgina principal

La Universitat d’Alacant es va comprometre formalment amb els principis de la Carta Europea dels Investigadors i el Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors en 2013. Aquests documents, promulgats per la Comissió Europea en 2005, són la pedra angular que sustenta el progrés continu de les carreres de les persones investigadores a Europa, ja que els confereixen i asseguren els mateixos drets en qualsevol país de la UE.

Amb l’objectiu de garantir un marc adequat per al personal investigador i contribuir a la millora del prestigi i l’atractiu de la carrera de recerca dins de l’Espai Europeu de Recerca, la Universitat d’Alacant està treballant actualment en el procés per a obtenir el segell d’Excel·lència en Recursos Humans en Recerca. Aquesta acreditació garantirà l’existència de procediments justos i transparents per a la contractació i l’avaluació de personal investigador en la nostra institució.

Per a obtenir més informació sobre el procés, per favor, consulteu:

 


 

 Contacte: hrs4r@ua.es